tirsdag 4. februar 2014

Håkons operasjonsdag på ØNH

Idag var den store nervepirrende  dagen vi har ventet på så utrolig lenge...Prosessen startet i april i fjor og endelig var det Håkon sin tur!Morfar overnattet og tok seg av levering av Even. Vi møtte klokken 08.00 for dren og polyppoperasjon.Vi hadde i tilllegg bestilt audiometri.

Godsnakking og anestesien lager ballong. Spennede hue med dyr på hadde hun også!
Håkon får velge premie før han blir lagt i narkose. Sterkt for far og mor og se han sovne....

Han hadde full narkose i ca to timer. De laget hull på begge trommeinnene og sugde ut seig tykk væske.

 Etter dette tok de audiometri under narkosen. Denne er mer omfattende og kalles hjernestamme audemetri. Denne viste seg å være fin og det ser ut til at hørselstapet Håkon har hatt er pga fortykkede trommehinner og seig væske.

 Siste del av operasjonen ble polyppen i nesen tatt. I følge anestesi hadde de problemer å komme gjennom pga trange forhold, men nå er alt åpent.
Lillegutt bråvåkner av narkose og mor må hoppe opp i senge for å roe ned


Lille søte foten...


Han må få mer smertestillende  og beroligende og sovner en time ekstra


Etter operasjonen var vi hjemme rundt kl 13.30. Veldig klengete og mammate- kos! Ut i fra forholden er formen fin. Han har spist både yoghurter, is og grøt. Han ville til og med pusse tennende i kveld. I kveld skal vi overnatte på rommet hans og han skal være hjemme tre dager fra barnehage 

Ellers mistenker anestesien at hovedpulsårene ligger vegg i vegg med mandlene. Det betyr at han må i MR i narkose før de tør gjøre noe med mandlene. 

Vi er glad for at denne dagen har gått så fint! Nå ska han høre bra og vi gleder oss til å se utviklingen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)